Ga naar inhoud
Favorieten 0

Jantje Slot Hoeve

Oosterzee

Deze Bed en Breakfast geïntegreerd in onze gezellige boerderij biedt een mix van rust en comfort in landelijke style. Een verblijf bij ons betekent elke ochtend genieten van een vers ontbijt, bereid met lokale producten van de boerderij. In het rustige...

Deze Bed en Breakfast geïntegreerd in onze gezellige boerderij biedt een mix van rust en comfort in landelijke style. Een verblijf bij ons betekent elke ochtend genieten van een vers ontbijt, bereid met lokale producten van de boerderij. In het rustige landschap van het platteland is deze Bed en Breakfast een fijne plek om lekker te ontspannen. Ruime parkeer gelegenheid en een prachtige startplek om de omgeving verder op de fiets te ontdekken.

Ligging
Deze Bed en Breakfast ligt in een gezellige boerderij en is een prima uitvalsbasis om het mooie Friese platteland rondom Lemmer te ontdekken. Je kunt hier genieten van de rust en charme van het landschap, door sfeervolle dorpjes wandelen en de unieke cultuur en gastvrijheid van de regio ervaren. Bovendien is het maar een korte fietstocht of een wandeltocht naar het watersportdorp Lemmer, waar je kunt genieten van lekker eten en culturele bezienswaardigheden.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Jantje Slot Hoeve

Westeind 1
8536TA Oosterzee
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten