Ga naar inhoud
Favorieten 0

Recreatiepark De Wite Burch

Bakhuizen

Prachtige familiecamping op toplocatie in Gaasterland.

Vier je vakantie op onze familiecamping!

Een heerlijke vakantie beleef je met het hele gezin op familiecamping De Wite Burch in het mooie Gaasterland! Iedereen voelt zich hier thuis. Van de allerkleinsten tot aan jongeren, papa’s en mama’s, maar ook opa’s en oma’s. Op familiecamping De Wite Burch is altijd wat te beleven, te ontdekken, te bekijken of lekker te proeven.

De Wite Burch heeft prachtige lodges, chalets en stacaravans voor de verhuur. Er is een divers aanbod met keuze uit 4, 5 en 6-persoons chalets en stacaravans die geplaatst zijn op prachtige, zonnige locaties. Daarnaast verhuren we dit seizoen drie nieuwe prachtige lodges voor 6 en 8 personen. Bij elke accommodatie is een terras, een ruime tuinschuur en tuinmeubilair. Daarnaast geniet u van een eigen douche en toilet, tv, internet en veel (buiten-)ruimte. 

Onze ruime kampeerplaatsen van 100 m2 zijn allemaal voorzien van gemakken als 10 ampère elektra, water, Tv en riolering. Keurig verzorgde en moderne sanitaire voorzieningen zijn direct gelegen bij de kampeervelden. In onze horeca gelegenheid De Burcht kunt u terecht voor een snelle hap, een lekker kopje koffie of thee, een flesje fris, ijsjes en andere lekkere hapjes. Ook serveren wij elke ochtend ontbijt voor maar € 6,50 p.p.!

Bij Recreatiepark de Wite Burch is er voor kinderen vanalles te beleven. Buiten, in het bos, met de dieren, binnen, klimmen en klauteren; eindeloos veel speelplezier! Voor jonge en oudere kinderen, maar óók voor volwassenen is er bij Wite Burch een professioneel recreatieteam dat een geheel vernieuwd en uitdagend programma verzorgd. Bekijk de programma's die er zijn samengesteld voor in de mei- en zomervakantie en het hemelvaart-, paas- en pinksterweekend.

Speciaal voor de gasten van de Wite Burch is de inspiratie Top 30 opgesteld met daarin de leukste uitstapjes in Fryslan!

Accommodatietype:
Resort
Groepsgrootte event:
max. 75 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Recreatiepark De Wite Burch

Wite Burch 7
8574 VC Bakhuizen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten