Ga naar inhoud
Favorieten 0

Jachthaven Bouma

Uitwellingerga

In het hart van het Friese watersportgebied, vlakbij Sneek, vindt u Jachthaven Bouma met mooie langszij ligplaatsen. Jachthaven Bouma is een kleine jachthaven, met een rustige sfeer hoog in het vaandel.

In het hart van het Friese watersportgebied, vlakbij Sneek, vindt u Jachthaven Bouma met mooie langszij ligplaatsen. Jachthaven Bouma is een kleine jachthaven, met een rustige sfeer hoog in het vaandel. Inmiddels is de familie Bouma meer dan 45 jaar actief met verhuur van seizoen-, zomer- en jaarligplaatsen en winterstalling in het watersportdorp Uitwellingerga, bij Sneek. Onze haven, zeer geschikt voor uw sloep, zeilboot, platbodem, motorboot of kruiser, ligt op nog geen 20 min. varen van het Sneekermeer (zonder bruggen), in het centrum van het Friese watersportgebied.

Gelegen in het midden van Friesland is Jachthaven Bouma een mooie uitvalsbasis voor recreatievaarders. Bij ons vindt u een parkeerplaats voor uw personenauto op max. 25 meter van uw boot. De jachthaven, met langszij ligplaatsen bij Sneek, ligt centraal tussen het Sneekermeer, de Goingarijpster Poelen, de Brekken en de Langweerder Wielen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Jachthaven Bouma

Buorren 1
8624 TL Uitwellingerga
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten