Ga naar inhoud
Favorieten 0

Rondvaartbedrijf M. van der Werf

Sneek

Rondvaartbedrijf M. van de Werf beschikt over een moderne, veelzijdige en comfortabele rondvaartboot. Met de Toerist VI voelt u zich thuis op het water!

Rondvaartbedrijf M. van der Werf beschikt over een moderne, veelzijdige en comfortabele rondvaartboot. Met de Toerist VI voelt u zich thuis op het water!

Koop hier je kaartje:

Wilt u kennismaken met de Friese meren? Rondvaartbedrijf M. van der Werf nodigt u uit aan boord van de Toerist VI voor een kennismaking met Friesland en de Friese meren. Aan boord ontbreekt het u aan niets. ‘s Zomers kunt u met ons mee naar het skûtsjesilen, de beroemde Elfmerentocht varen of een rondvaart maken. 

De Toerist VI is naar de eisen van deze tijd gebouwd en zowel binnen als buiten mag u veel comfort verwachten. De Toerist VI beschikt over 3 salons waarvan één beschikt over een cabrio dak. Dit cabrio dak zorgt ervoor dat u bij mooi weer buiten kunt zitten. Door de verschillende salons is het schip ook zeer geschikt voor kleinere gezelschappen. De salon is voorzien van grote panorama-ramen waardoor u vanuit alle ooghoeken een mooi uitzicht heeft over het water.

De rondvaartboot is geheel aangepast voor rolstoelgebruikers en mindervaliden met een rollator. De salons zijn zeer ruim en breed van opzet zodat u makkelijk tussen de tafels kunt manoeuvreren. De salons zijn goed bereikbaar met liften. Ook bevinden zich op beide dekken aangepaste toiletten.

Het schip is ook te huur voor vergaderingen, bruiloften, feesten en partijen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Rondvaartbedrijf M. van der Werf

Rondvaartbedrijf M. van der Werf
Jousterkade t.o. nr. 8
8601 BN Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten