Ga naar inhoud
Favorieten 0

Surfana Vlieland

Vlieland

Surfana Vlieland is opgericht in 2011. Na een aantal jaar samen te hebben gewerkt bij Surfschool Zandvoort vonden we dat de tijd rijp was voor een nieuw avontuur. Vlieland werd de bestemming… Naast het geven van surflessen hebben we ons

“Let’s go surfing now, everybody’s learning how…” – Brian Wilson

The Beach Boys zongen het al in 1962 en wij doen het hedendaags op het mooiste eiland van Nederland. Iedereen kan bij ons terecht! Van kinderen tot volwassenen en van beginners tot gevorderden. Naast surfles geven we ook van Stand Up Paddling lessen, een super leuke activiteit wanneer de golven wat minder hoog zijn.

Onze ervaren instructeurs staan klaar om jou de dag van je leven te bezorgen. Kom langs en geniet!

Wil je er even helemaal uit? Nergens aan denken en gewoon zijn? Leuke activiteiten of totale ontspanning, Vlieland vervult je wensen. Ga met ons mee op Surfweekend en geniet van de Vibes op het Surfcamp of trek je eigen plan. Naast surfen heeft het eiland nog veel meer moois te bieden! Wij hebben een plek gecreëerd waar je optimaal kan ontspannen en genieten van gezelligheid, lekker eten en elkaar. Op ons Surf Hostel geniet je van het ultieme leven.

Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten