Ga naar inhoud
Favorieten 0

Groepsaccommodatie Appelscha - Reidtèk

Appelscha

Prachtige rietgedekte groepsaccommodatie

Deze prachtige rietgedekte groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 50 personen. Bij binnenkomst in de hal kun je drie kanten op, wanneer je naar rechts gaat kom je via de gang uit in de sanitaire ruimte met toiletten en douches. Ga je vanuit de hal naar links, dan kom je in een grote leefruimte met eet- en zithoek. Via deze leefruimte stap je de professionele keuken in. Hier kun je gebruik maken van een snelle afwasmachine, 6pits gastfornuis, dubbele koelkast enzovoorts. In totaal bestaat 't Reidtèk uit 14 slaapkamers. Zes slaapkamers zijn ingericht met comfortabele boxspringbedden en zijn geschikt voor twee personen. Zeven slaapkamers zijn ingericht met stapelbedden, deze zijn geschikt voor vier personen. Ten slotte is er nog een grote slaapkamer waar 10 personen kunnen slapen. Voor de ingang van de accommodatie is een ruim terras met diverse picknicktafels en zitjes. Op het terrein is verder nog een sportveld, grote speeltuin, binnenspeeltuin én kinderboerderij!

Ligging
De accommodaties van Groepsaccommodatie Appelscha zijn prachtig gelegen midden in de bossen van het Drents-Friese Wold. Het dorp Appelscha, met supermarkten, bakker en een aantal winkels en restaurants is gelegen op nog geen 4 kilometer, hier fiets je gemakkelijk naartoe. Door de ligging in het Drents-Friese Wold leent de omgeving van de Groepsaccommodatie Appelscha zich bij uitstek voor wandelingen of fietstochten.

Bijzonder aan deze accommodatie
Linnenpakketten kunnen bij je verblijf worden gehuurd.

Belangrijk om te weten
Studenten en mannengroepen worden niet toegelaten tot de accommodatie. Gasten dienen te passen binnen een doelgroep van gezinnen met kinderen. Na 22:30 uur dient het stil te zijn op het terrein, ivm overlast ten opzichte van andere gasten.

Groepsgrootte event:
max. 50 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Groepsaccommodatie Appelscha - Reidtèk

Oude Willem 3
8426 SM Appelscha
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten