Ga naar inhoud
Favorieten 0

Safaritent

Heeg

Compleet ingerichte tent op gezellig haventerrein

Op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Heeg vind je op een comfortabele jachthaven deze prachtige safaritent met ruime vlonderterras. De tent is praktisch ingedeeld met voldoende opbergruimte en een picknicktafel. Er zijn twee slaapcabines waarvan één cabine twee losse eenpersoonsbedden heeft en in de andere cabine staat een stapelbed. In de safaritent zijn geen sanitaire voorzieningen of stromend water, maar op de haven zijn er voldoende.

Ligging
De jachthaven ligt in het schitterende watersportdorp Heeg. Je kunt bij ons verschillende typen accommodaties huren. Op ons terrein staan twee ingerichte glampingtenten en twee trekkershutten. Daarnaast kun je comfortabel overnachten in één van de vier luxe houseboats in de haven, direct aan doorgaand vaarwater! De jachthaven is ideaal gelegen. Vanuit onze haven vaar je met je (gehuurde) sloep of zeilboot gemakkelijk prachtige vaarroutes over de Friese meren. Het centrum met gezellige terrasjes, restaurants en winkels is eenvoudig te voet te bereiken. Om je verblijf helemaal naar je wensen in te vullen kun je bij Hoora Recreatie behalve voor accommodatie, ook terecht voor de huur van elektrische sloepen, zeilboten, sup's, kano's, elektrische steps of (familie)fietsen.

Bijzonder aan deze accommodatie
Op de haven waar de tent staat, kun je onder andere open zeilboten, kajuitboten en elektrische sloepen huren. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om er met een SUP board op uit te gaan of te kanovaren!

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Safaritent

Gouden Boaijum 10
8621 CV Heeg
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten