Ga naar inhoud
Favorieten 0

Jachthaven Hindeloopen

Hindeloopen

Onze gezellige en veelzijdige jachthaven ligt op een A-1 locatie direct aan het IJsselmeer en direct tegen het gelijknamige karakteristieke oude stadje Hindeloopen aan.

Onze gezellige en veelzijdige jachthaven ligt op een A-1 locatie direct aan het IJsselmeer en direct tegen het gelijknamige karakteristieke oude stadje Hindeloopen aan. De jachthaven is een ideale uitvalsbasis voor vaartochten naar verschillende stadjes aan het IJsselmeer. 

Service & kwaltiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op het gebied van recreatie en ontspanning haalt u uw hart op. Zo is er op de jachthaven een overdekt zwembad aanwezig. In de fitnessruimte of op de tennis- en squashbanen kunt u werken aan uw conditie. En voor de ontspanning zijn er de sauna, de zonnebank en de lounge waar u heerlijk een boek kunt lezen. De kleinsten vermaken zich prima op de speeltoestellen en op de kinderboerderij. 's Morgens liggen verse broodjes voor u klaar in de croissanterie en in restaurant 'Sailors Inn' kunt u genieten van een heerlijk diner. Bent u niet in het bezit van een schip, maar wilt u wel graag in een nautische sfeer overnachten? Dan is ons Skipshotel de ideale locatie. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Jachthaven Hindeloopen

Oosterstrand 3
8713 JS Hindeloopen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten