Ga naar inhoud
Favorieten 0

Kookatelier De Kleyne Sint Jacob

Leeuwarden

Kookatelier De Kleyne Sint Jacob Op deze unieke plek in het historische hart van Leeuwarden voelt het direct als thuis. Een inspirerende en sfeervolle ruimte vol licht en kleur. Natuurlijk als eye catcher die enorme keuken, waar menigeen al likkebaar...

Kookatelier De Kleyne Sint Jacob
Op deze unieke plek in het historische hart van Leeuwarden voelt het direct als thuis. Een inspirerende en sfeervolle ruimte vol licht en kleur. Natuurlijk als eye catcher die enorme keuken, waar menigeen al likkebaardend heeft rondgekeken, maar er is zoveel meer mogelijk. Denk dan niet alleen aan vergaderen of brainstormsessies maar ook aan het houden van productdemonstraties of teambuilding. Die we natuurlijk graag ondersteunen met een bijpassende kookworkshop.
In de grote keuken ontstaan tijdens het koken en borrelen nieuwe ideeën en is menige relatie verdiept.
Maar natuurlijk kun je in het kookatelier óók met je gezin, vrienden of familie een fantastisch feest vieren. Daar hebben wij geweldige herinneringen aan!
Tussendoor even in de buitenlucht? De deels overdekte binnen- en buitenplaats hebben een relaxte, ontspannen Mediterrane sfeer.

“Het kookatelier bezoek je niet, het kookatelier beleef je”.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Kookatelier De Kleyne Sint Jacob

Herenwaltje 20
8911 HN Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten