Ga naar inhoud
Favorieten 0

Lutz Watervilla's - Wettervilla Tolve

Balk

Ruime, comfortabele vakantievilla geschikt voor het hele gezin

Wettervilla Tolve is gelegen op een kleinschalig park welke in directe verbinding staat met de Friese Meren. Vanaf je (gehuurde) boot kun je gemakkelijk vanaf het water Friesland ontdekken. Deze boot kun je aanmeren aan je eigen aanlegsteiger die je in de tuin vindt. Het huis zelf is ruim opgezet met een fijne woon- en eetruimte. De keuken is praktisch en goed voorzien. Er zijn vier slaapkamers in dit huis, elk geschikt voor twee personen. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met badkamer en-suite. De overige slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping en een van deze slaapkamers is met name geschikt voor kinderen, door het stapelbed. Op deze etage zijn ook twee badkamers en een separaat toilet.

Ligging
Aan de rand van Balk, direct tegen het Slotermeer aan, ligt Lutz Watervillapark! Op dit vakantiepark zijn 20 duurzame, luxueuze watervilla's gesitueerd. Alle villa's liggen aan het water, vanwaar je prachtige vaartochten door Gaasterland of over de Friese Meren kunt maken. In Balk is alles wat je nodig hebt; supermarkten, gezellige winkels en fijne restaurants. Daarnaast is het kleinste elfsteden-stadje Sloten vlakbij!

Bijzonder aan deze accommodatie
Elke villa verschilt qua inrichting, maar elke villa is sfeervol en eigentijds. Het terras beschikt over een zwemtrappetje, dus na een sprong in het water klim je zo het terras weer op. Je hebt een aanlegplaats tot je beschikking. Heb je niet zelf een boot, dan zou je een huurboot kunnen aanmeren. Via de receptie of online kun je een boot reserveren.

Belangrijk om te weten
De watervilla is zeer geschikt voor families en gezinnen. De villa wordt niet verhuurd aan (groepen) jongeren. De hoofdboeker dient minimaal 27 jaar oud te zijn en de gehele gehuurde periode in de watervilla te verblijven.

Groepsgrootte event:
max. 8 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Lutz Watervilla's - Wettervilla Tolve

Sleatemar 94
8561 BG Balk
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten