Ga naar inhoud
Favorieten 0

Jachthaven Friese Hoek

Lemmer

Jachthaven Friese Hoek in Lemmer ligt direct aan het IJsselmeer. Maar na een schutting door de historische Lemstersluizen behoren ook de Friese Meren tot toegankelijk vaargebied. Geniet van de prachtige cultuur en natuur die Friesland u te bieden heeft.

Jachthaven Friese Hoek ligt direct aan het IJsselmeer en tegen het knusse oude vissersdorp Lemmer aan. Het vaarwater door Lemmer is de verbinding tussen de Friese Meren en het IJsselmeer.

Dit maakt Lemmer uniek gesitueerd voor de watersport. Geniet van de rust en ruimte van onder andere het Tjeukermeer, het Slotermeer of de Fluessen of van de uitgestrektheid van het IJsselmeer, de Waddenzee of zelfs de Noordzee. Vanaf Jachthaven Friese Hoek maakt u binnen een bereik van een paar minuten tot 3 uren gebruik van de vele verschillende vaargebieden.

Voorzieningen op de jachthaven
De jachthaven heeft alles wat u nodig heeft op één plek. In het centrum van onze haven vindt u het havenkantoor, de watersportwinkel, café restaurant 'Skipperslounge', de wasserette en de sanitaire voorzieningen. In de watersportwinkel bent u aan het goede adres voor scheepsbenodigdheden en zeilkleding. In de Skipperslounge kunt u 's morgens vroeg terecht voor verse ovengebakken broodjes, een lekkere lunch of een uitgebreide plate. Wilt u Lemmer en omgeving ontdekken? Via het havenkantoor kunt u fietsen huren. Onze havenmeester informeert u graag over alle mogelijkheden op en rondom de haven.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Jachthaven Friese Hoek

Vuurtorenweg 19
8531 HJ Lemmer
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten