Ga naar inhoud
Favorieten 0

Burggolf Sint Nicolaasga

Legemeer

Een prachtige golfbaan midden in de Vegelingsbossen, dat is Golfclub Sint Nyk in St. Nicolaasga. Hier geniet van uw golfspel in de mooie Friese natuur; van de bossen, van de landelijke vergezichten en van de vele dieren die hier leven.

Sint Nicolaasga ligt in de gemeente Skarsterlan in de provincie Friesland. Sint Nicolaasga wordt als het ware omarmd door de Vegelingsbossen en dus ook door prachtige vergezichten. In deze mooie omgeving ligt deze prachtige golfbaan.

Op de 18 holes baan lopen golf en de natuur in elkaar over. In een open terrein lopen sommige holes door het bos en andere holes worden omzoomd door houtwallen. De grote greens en strategisch geplaatste hindernissen maken dit ontwerp van Alan Rijks en Baron Paul Rolin tot een favoriet parcours voor leden en bezoekers. De holes zijn ruim opgezet en bieden zowel beginners als gevorderde spelers een uitdagende ronde. De kwaliteit van de baan en de rust die BurgGolf St. Nicolaasga omgeeft, maken de baan tot één van de meest geliefde destination courses van Nederland. Er zijn uitgebreide oefenfaciliteiten aanwezig, zoals een gedeeltelijk overdekte driving range, een putting en een chipping green.

Het moderne en lichte clubhuis biedt plaats aan grote gezelschappen zonder haar intimiteit te verliezen. Het clubhuis is voorzien van alle gemakken, zoals kleedkamers, tassenloods, bar en restaurant en luxe vergaderzalen. Daarnaast vindt u een golfshop met een gevarieerd assortiment. Tevens kunt u bij ons terecht voor diverse leuke arrangementen!

Meer informatie: Voor reserveringen of vragen kunt u bellen met 0513-499683 of mailen naar sales.stnicolaasga@burggolf.nl

Openingstijden:
Nu geopend
Toon resultaten