Ga naar inhoud
MAP
2866.jpg

Burggolf Sint Nicolaasga


Sint Nicolaasga ligt in de gemeente Skarsterlan in de provincie Friesland. Sint Nicolaasga wordt als het ware omarmd door de Vegelingsbossen en dus ook door prachtige vergezichten. In deze mooie omgeving ligt deze prachtige golfbaan.

Op de 18 holes baan lopen golf en de natuur in elkaar over. In een open terrein lopen sommige holes door he…

Sint Nicolaasga ligt in de gemeente Skarsterlan in de provincie Friesland. Sint Nicolaasga wordt als het ware omarmd door de Vegelingsbossen en dus ook door prachtige vergezichten. In deze mooie omgeving ligt deze prachtige golfbaan.

Op de 18 holes baan lopen golf en de natuur in elkaar over. In een open terrein lopen sommige holes door het bos en andere holes worden omzoomd door houtwallen. De grote greens en strategisch geplaatste hindernissen maken dit ontwerp van Alan Rijks en Baron Paul Rolin tot een favoriet parcours voor leden en bezoekers. De holes zijn ruim opgezet en bieden zowel beginners als gevorderde spelers een uitdagende ronde. De kwaliteit van de baan en de rust die BurgGolf St. Nicolaasga omgeeft, maken de baan tot één van de meest geliefde destination courses van Nederland. Er zijn uitgebreide oefenfaciliteiten aanwezig, zoals een gedeeltelijk overdekte driving range, een putting en een chipping green.

Het moderne en lichte clubhuis biedt plaats aan grote gezelschappen zonder haar intimiteit te verliezen. Het clubhuis is voorzien van alle gemakken, zoals kleedkamers, tassenloods, bar en restaurant en luxe vergaderzalen. Daarnaast vindt u een golfshop met een gevarieerd assortiment. Tevens kunt u bij ons terecht voor diverse leuke arrangementen!

Arrangementen:

* Dagje BurgGolf: Op een gezellige manier kennis maken met BurgGolf. Een hele dag genieten van ontvangst met koffie/thee en een lekkernij - 18 holes greenfee - bittergarnituur bij binnenkomst na uw ronde golf - 3-gangen Menu Marché. Prijs: Maandag t/m donderdag: € 77,50 p.p., vrijdag: € 82,50 p.p. en in het weekend en of feestdagen: € 87,50 p.p.

* Golfen bij BurgGolf St. Nicolaasga en ontspannen aan de overkant bij Het Landhotel Legemeer Hampshire Classic (pal tegenover de golfbaan). Midden tussen de Friese meren en even buiten het bekende watersport dorp Langweer, wordt u gastvrij ontvangen en kunt u op een rustieke locatie genieten van het goede leven! Inbegrepen: -2x overnachting in luxe kamer, -2x ontbijtbuffet, -2x 3-gangen diner (een keer in het hotel en een keer bij BurgGolf), -2x 18 holes greenfee, -gebruik van buitenzwembad, sauna en tennis. Prijs: € 285,- p.p. op basis van twee personen in één kamer (excl. toeristenbelasting). Aankomst: iedere dag van de week op basis van beschikbaarheid.

* Geniet golfend van Friesland. Inbegrepen: -2 comfortabele hotelovernachtingen, -2x ontbijt bij Haje Joure, -2x 3-gangen diner (1 keer bij het hotel en 1 keer bij de golfbaan), -2x 18 holes greenfee. Prijs: € 200,- p.p. op basis van twee personen in één kamer (toeslag bij 1 persoons bezetting: € 18,- per nacht)

Meer informatie: Voor reserveringen of vragen kunt u bellen met 0513-499683 of mailen naar sales.stnicolaasga@burggolf.nl

Openingstijden

  • Elke maandag 08.00 - 22.00 uur
  • Elke dinsdag 08.30 - 22.00 uur
  • Elke woensdag 08.30 - 22.00 uur
  • Elke donderdag 08.30 - 22.00 uur
  • Elke vrijdag 08.30 - 22.00 uur
  • Elke zaterdag 08.30 - 22.00 uur
  • Elke zondag 08.30 - 22.00 uur

Neem alvast een kijkje

In de buurt

Toon resultaten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen van Friesland.nl


Menselijke validatie is mislukt

Lees hier hoe wij omgaan met je gegevens