Ga naar inhoud
Favorieten 0

Aanlegsteiger SN92

Oosthem

Langs een smal schelpenpaadje dat wandelaars van Oosthem naar Nijesyl leidt, vind je deze aanlegsteiger met nummer SN92.

Langs een smal schelpenpaadje dat wandelaars van Oosthem naar Nijesyl leidt, vind je deze aanlegsteiger met nummer SN92.

Vanaf deze Marrekrite aanlegsteiger kun je wandelend het Friese achterland verkennen. En de fiets kan ook mee.  

Als je aan steiger SN92 aangemeerd bent, heb je rondom zicht over de rustige Easthimmer Mar, hier beleef je de mooiste zonsondergangen! 

Aan de overkant van het meer zie je - achter het spoorlijntje - het dorpje Nijesyl met z'n voormalige zuivelfabriek liggen.

Er zijn hier geen voorzieningen aan de wal, maar op loopafstand ligt Elfstedenstad IJlst waar winkels en horeca aanwezig zijn. 

Recreatieschap Marrekrite heeft deze steiger in beheer, je mag er gratis aanleggen voor maximaal 3 dagen achtereen. Stel je voor: gratis overnachten middenin de natuur!

Om het werk van de Marrekrite te steunen, wordt je gevraagd tevoren een wimpel aan te schaffen, dit kan voor 15 euro via de webshop op www.Marrekrite.nl, of regel het via je bootverhuurder.

In het hoogseizoen zul je de steiger moeten delen met andere watersporters, Maar in de herfst, winter en in het vroege voorjaar is het hier één zee van rust. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Aanlegsteiger SN92

8618 NW Oosthem
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten