Ga naar inhoud
Favorieten 0

Welgelegen - Sunset kamer

Workum

B&B-kamer met uitzicht op Hindeloopen en prachtige zonsondergang

De kamer van 15 m2 heeft een tweepersoonsbed gedecoreerd in de kleur aubergine en kussens met Hindelooper Sitzen (stoffen). De Sunset kamer heeft het uitzicht op de westelijke horizon waar je het pittoreske stadje Hindeloopen ziet liggen. Vanuit de diepe vensterbank kun je de zon prachtig onder zien gaan. Er is een inbouwkast en zitje aanwezig.

Douches en toiletten op de gang zijn voor gezamenlijk gebruik.

Ligging
Camping Welgelegen ligt centraal in Zuidwest-Friesland tussen Workum en Hindeloopen. Het is de perfecte uitvalsbasis om Friesland te ontdekken! Op het terrein van de camping vindt je naast de oude boomgaard een natuurzwembad, hier kun je zwemmen tussen prachtige waterplanten. Daarnaast zijn er op de camping skelters, kinderfietsen en steps aanwezig! Mocht je willen leren kitesurfen of wingfoilen, dan kan dat ook; op het terrein van de camping is een kiteschool gevestigd, vanwaar je les krijgt bij de kitespots Mirns, Workum, Hindeloopen of Kornwerd, allemaal vlakbij de camping! Je kunt ook de omgeving ontdekken per Sup, kano of Longboard deze zijn op de camping te huur. Verder is camping en b&b Welgelegen een mooi startpunt voor vele fiets en wandelroutes vanaf knooppunt 19.

Bijzonder aan deze accommodatie
Je kunt in de grote kajuit heerlijk genieten van het uitzicht of de ondergaande zon. Gratis gebruik van natuurzwembad en heerlijke relax plekjes om weg te dromen of een spanend boek te lezen. Elke avond worden er verse pizza's gebakken in de gezellige bar. Zaterdags is er altijd grillen en chillen, wil je daar aan deelnemen dan moet je wel even van te voren aanmelden.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Welgelegen - Sunset kamer

Lange Leane 11
8711 HK Workum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten