Ga naar inhoud
Favorieten 0

de Fluessen - Loft de Fluessen

Elahuizen

Loft op de eerste verdieping van een voormalige zuivelfabriek

Deze loft is via een industriële trap te bereiken. Vervolgens stap je een lange gang binnen met daaraan de badkamer met douche, toilet en wastafel en een slaapkamer met tweepersoonsbed. Vervolgens stap je de ruime living binnen. Hier is een knusse zit- en eethoek evenals een open keuken. De keuken is goed uitgerust met onder andere een oven, vaatwasser en inductie kookplaat. Via de trap in de living kom je uit op de tweede verdieping met daar een tweede slaapkamer met eveneens een tweepersoonsbed. Daarnaast heeft deze slaapkamer een schitterend uitzicht over de Fluessen!

Ligging
In het kleine dorpje Elahuizen, direct aan de Fluessen ligt deze locatie. Hier vind je onder andere een groepsaccommodatie, loft en vakantiehuis. De ligging is perfect als je op zoek bent naar rust en ruimte. Wanneer je de beschikking over een eigen boot hebt, meer je deze eenvoudig aan in de haven en vaar je binnen een minuut op de Fluessen, een van de Friese meren. Ook voor fietstochten is deze locatie geschikt, langs de oevers fiets je eenvoudig naar Woudsend. Of je verlaat het water en fietst in de richting van Balk en Gaasterland.

Belangrijk om te weten
- Deze loft bevindt zich op de eerste en tweede etage van een voormalige zuivelfabriek en is daardoor niet geschikt voor mindervalide personen.

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je de Fluessen - Loft de Fluessen

Mardyk 13
8581 KG Elahuizen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten