Ga naar inhoud
Favorieten 0

Hotel 't Voorhuys - Superior tweepersoonskamer

Emmeloord

Superior tweepersoonskamer in hartje Emmeloord

De kleurrijke Superior tweepersoonskamers zijn onderdeel van de nieuwbouw in 2018. Er zijn kamers met 2 aparte bedden (90x210 cm) en kamers met een tweepersoonsbed (180x210 cm). Ook zijn er geschakelde kamers beschikbaar, ideaal voor families! Alle kamers hebben een eigen badkamer met een inloop regendouche, föhn, gratis toiletartikelen en in de kamer is er een apart toilet

Er wordt gratis Nespresso koffie en thee faciliteiten aangeboden op de kamer. Verder is er gratis Wi-Fi, airco, een zithoek met een sofa, een bureau, kluisje en flatscreen TV met alle Nederlandse en buitenlandse zenders in de kamer.

Ligging
Het hotel ligt niet alleen midden in Emmeloord, maar ook midden in de Noordoostpolder! Je vindt in Emmeloord alles wat je nodig hebt; genoeg winkels, restaurants, terrasjes, enzovoorts. Ook 't Voorhuys is van alle gemakken voorzien. Naast de hotelkamers vind je hier vergaderzalen, een restaurant en Grandcafé! Na een fietstochtje van ongeveer 9 km ben je bij de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest, waar je je ogen uitkijkt. Als je in de auto stapt ben je in een kwartier in hartje Lemmer voor een bezoek aan het Ir. D.F. Woudagemaal, het grootste stoomgemaal ter wereld of een heerlijk middagje strand. In een half uur ben je al in het gezellige Sneek, een van de bekende Elfsteden steden van Waterland van Friesland.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Hotel 't Voorhuys - Superior tweepersoonskamer

de Deel 20
8302 EK Emmeloord
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten