Ga naar inhoud
Favorieten 0

Harlingen Staete

Harlingen

Harlingen Staete is een Bed and Breakfast en een vergader- training en inspiratiecentrum in een schitterend verbouwde kop hals romp boerderij op een landgoed van 7000m2 aan de Elfstedenroute. Inspirerend trainen of vergaderen, overnachten of combi.

Harlingen Staete is een Bed & Breakfast en een vergader- training en inspiratiecentrum in een schitterend verbouwde kop hals romp boerderij op een landgoed van 7000m2 aan de Elfstedenroute. Inspirerend trainen of vergaderen, heerlijk overnachten of combi. Alle ruimtes hebben namen van inspirerende persoonlijkheden. U kunt overnachten in de Albert Einstein kamer, de Nelson Mandela kamer, de Johan Cruyff suite of de Jeanne d'Arc suite. Vergaderen of trainen in de Pablo Picasso zaal, het Steven Covey Breinplein, John Doe kamer of de Lincoln Office, Carey office, of Maxwell office.

Samen koken in de professionele Moeder Theresa kookstudio en een drankje drinken in de van der Velde bar. Buiten prachtige terrasjes met bbq faciliteiten heerlijk aan het water. Er zijn kano's, elektrische fietsen en bootjes die door gasten gehuurd kunnen worden of in een arrangement gebruikt kunnen worden. De catering wordt verzorgd door de specialisten van het Friese bedrijf "Onder de Luifel" en is van topkwaliteit.

De kenmerkende rustgevende sfeer van de oude boerderij is bewaard gebleven en tegelijkertijd zijn alle ruimtes van de modernste gemakken voorzien, zodat alles top geregeld is. Ook 4 laadpalen zijn aanwezig en volop gratis parkeergelegenheid.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Harlingen Staete

Achlumerdijk 133
8862 AL Harlingen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten