Ga naar inhoud
Favorieten 0

Boerderijcamping De Braamberg

Mirns

Op het erf, direct gelegen aangrenzend aan het Rijsterbos en het IJsselmeer bevindt zich de mini camping “De Braamberg”. Camperplaats = 365 dagen geopend Camping = 1 april tot 31 oktober geopend

Op het erf, direct gelegen aangrenzend aan het Rijsterbos, Mirnser Klif en het IJsselmeer bevindt zich de mini camping “De Braamberg”. Het campingterrein is hoog gelegen en ruim opgezet. De camping heeft 23 standplaatsen en 10 verharde camper-plaatsen. Tevens is elektrovoorziening aanwezig met aansluitingen van 6 ampère.

Bij de minicamping is een toiletgebouw/sanitaire ruimte aanwezig voorzien van douches, toiletten, een urinoir en spoelbakken. Tevens is er een wasmachine en koelkast aanwezig. Aangrenzend aan de minicamping bevindt zich een dierenweide, met kippen, de prachtige Walliser schapen en de onze oerschapen. De Braamberg is een schaapsboerderij, de schapen van ons lopen in de omgeving, eigen natuurgrond en natuurgieden van Fryske Gea. Aan de overkant van de weg, op loopafstand, bevindt zich het "Mirnser Klif". Een ideale plek om te recreeren, er zijn mogelijkheden voor o.a.  spelen, sporten en relaxen.

Toon resultaten