Ga naar inhoud
Favorieten 0

Hotel de Wijnberg - Comfort mindervalide kamer

Bolsward

Comfort kamer met extra ruimte voor mindervalide personen

Deze kamer is met ruimere looppaden en een grotere badkamer aangepast voor mindervalide personen. Door de extra beweegruimte zijn de kamer en badkamer geschikt voor een rolstoelgebruiker. De badkamer beschikt over een regendouche, toilet en wastafel. De kamer heeft een comfortabel tweepersoons boxspringbed, bureau en een televisie en airco.

Ligging
Midden in het centrum van Bolsward, op loopafstand van diverse winkels en prachtige bezienswaardigheden ligt dit fijne hotel. Zomers geniet je op het grote terras van een hapje en een drankje en ook binnen in het restaurant is het sfeervol. Bolsward is een van de Elfsteden en ieder jaar, op pinkstermaandag, vertrekt de Fietselfstedentocht vanuit hartje centrum. Bekende bezienswaardigheden zoals Cultuur Historisch centrum 'de Tiid' en de Broerekerk zijn de moeite van een bezoekje meer dan waard en zijn nog nog geen vijf minuten wandelen van het hotel gelegen.

Belangrijk om te weten
- Je verblijf is (tegen betaling) uit te breiden met een ontbijt of diner - Parkeren kan op 'Plein 1455', dit is ongeveer 300 meter bij het hotel vandaan.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Hotel de Wijnberg - Comfort mindervalide kamer

Marktplein 5
8701 KG Bolsward
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten