Ga naar inhoud
Favorieten 0

B&B de Dageraad

Kimswerd

Twee slaapkamer appartement in verduurzaamde monumentale kop-hals-romp boerderij uit 1823 pal aan de landerijen van Kimswerd. Een volledig ingerichte keuken, badkamer en prachtig vrij uitzicht over de weilanden.

Het luxe appartement bevindt zich op het landgoed Heemstra State. Een prachtig Fries landgoed dat bestaat uit een boerderij uit 1823 en een historische fruit boomgaard, beiden geheel omringd door een eeuwenoude slotgracht. In de romp van onze monumentale kop-hals-romp boerderij hebben wij dit gloednieuwe appartement gebouwd met twee ruime slaapkamers, volledige ingerichte keuken en eigen badkamer met regendouche.

Er is een apart toilet, een wasmachine en een droger aanwezig. Het appartement heeft een eigen ingang en terrasje en is dus geheel privé. Eventueel is er ook een kinderbedje, box, speelgoed en kinderstoel beschikbaar. Het appartement is gelegen op de begane grond en rolstoelvriendelijk. Voor jonge gezinnen is het een ideale plek voor vakantie of als tussenstop op weg naar de eilanden. Voetballen op het erf, in de zomer pruimen plukken in de boomgaard, schapen aaien, het kan allemaal.

In overleg kunnen we jullie voorzien van een simpel doe- het- zelf ontbijt met lokale producten. Omdat we zelf twee jonge kindjes hebben weten we precies wat er nodig is voor een fijn verblijf. Er is een tweepersoonsbed, twee eenpersoonsbedden en een vouwbed aanwezig en in overleg kan er een extra ledikant of cosleeper bij worden bij gezet.

Het pittoreske dorpje Kimswerd is bekend als het geboortedorp van de Friese vrijheidsstrijder Grutte Pier. Het dorpje is gelegen onder de rook van havenstad Harlingen. Het is een kwestie van het beste van twee werelden: het appartement ligt heerlijk stil en landelijk tussen de weilanden en een boomgaard, maar op vier kilometer afstand zijn er ook genoeg winkels, restaurants en natuurlijk de veerboot naar Terschelling en Vlieland. En als kers op de taart ligt de Waddenzee op vijf minuten fietsen.

Accommodatietype:
Appartement
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je B&B de Dageraad

Greate Pierwei 19
8821LV Kimswerd
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten