Ga naar inhoud
Favorieten 0

Rent to Enjoy - Houseboat Enjoy

Warns

Bijzonder overnachten in comfortabele houseboat

Uniek overnachten op het water! Dat is wat je van Houseboat Enjoy kunt verwachten, de naam verklapt het al, het is een vakantiewoning niet aan het water, maar óp het water! Romantisch met z'n tweeën of met het gezin, het kan bij deze houseboat allemaal. De woonkamer heeft ramen en openslaande deuren van grond tot plafond, zodat je optimaal kunt genieten van de omgeving. Je kunt buiten plaatsnemen op het terras naast de woonkamer of op het dakterras bovenop de houseboat! Binnen vind je verder twee slaapkamers met comfortabele bedden en een compleet uitgeruste badkamer. De keuken is klein, maar voldoet voor een aantal dagen prima. Ga je buiten eten of binnen aan de eettafel? Je kunt alle kanten op!

Ligging
Een mooi schiereilandje is de thuisbasis van de bijzondere accommodaties. Grenzend aan het terrein van de jachthaven in Warns. De comfortabele houseboats liggen afgemeerd aan privésteigers. De Glamtainers staan midden in het groen op het eilandje langs de waterroute richting Stavoren en de Friese Meren.

Holiday Home de Wetterbies ligt in de speelse waterwijk het Morraplan in Koudum. Het adres van deze accommodatie is: Wetterbies 17.

Bijzonder aan deze accommodatie
De houseboat is voorzien van een pelletkachel, dus ook 's winters is het aangenaam verblijven!

Belangrijk om te weten
- De houseboat kan niet varen, maar je kunt wel een sloep of pontonboot huren en zo Friesland vanaf het water verkennen. - Het adres van de Houseboat is: Readewei 30, Warns.

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Rent to Enjoy - Houseboat Enjoy

Op e Wal 12
8721GK Warns
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten