Ga naar inhoud
Favorieten 0

Tusken de Marren - Lodge Knilles 4p

AKKRUM

Vakantielodge aan het water

Gelijkvloerse bungalow met een oppervlakte van 45 m2.

De 4-persoons vakantielodge aan het water bestaat uit 3 kamers waarvan 2 slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van twee eenpersoons bedden. Daarnaast is de vakantielodge voorzien van een woonkamer met grote raampartijen en complete keuken. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wasbak. Er is een eigen aanlegsteiger aanwezig, voor eventueel een boot of om lekker te kunnen zwemmen.

De lodge is uitgerust met een veranda en je kunt gratis gebruikmaken van WIFI. Dit type is rookvrij en enkele accommodatie's zijn huisdiervrij.

Ligging
Het vakantiepark ligt in Akkrum in het hart van de Friese Meren. Het park is een paradijs voor natuur en water liefhebbers. Ontdek de vele meren in de omgeving per boot of kano en wandel door romantische steden zoals Bolsward, Sneek en Harlingen. Tijdens de zomermaanden vindt de Sneekweek plaats in Sneek, een festival vol muziek en activiteiten. In het dorpje Akkrum vind je leuke winkeltjes en gezellige terrasjes en restaurants. De omgeving van het vakantiepark is vooral ideaal voor watersporten en lange fiets- en wandeltochten. Een heerlijke plek om te vertoeven met je familie of vrienden!

Bijzonder aan deze accommodatie
Het recreatiepark beschikt over een speeltuin met o.a. een tafeltennistafel en zelfs een (air)trampoline voor de kinderen. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden op het water. In het hoogseizoen biedt het park in de weekenden een animatieprogramma aan voor de kinderen.

Belangrijk om te weten
De inrichting en indeling van de lodges kan verschillen.

Maximale groepsgrootte:
max. 4 personen

Hier vind je Tusken de Marren - Lodge Knilles 4p

Adres:
Ljouwerterdyk 63
8491 ML AKKRUM
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten