Ga naar inhoud
Favorieten 0

Stichting Wadloopcentrum Pieterburen

Lauwersoog

De onophoudelijke stroming door eb en vloed maakt dat het gebied voortdurend verandert. De wadloopgidsen kennen de Waddenzee als geen ander en nemen je mee op avontuur over de bodem van de zee.

Het waddengebied is een uitzonderlijk natuurgebied en niet voor niets UNESCO Werelderfgoed. De onophoudelijke stroming door eb en vloed maakt dat het gebied voortdurend verandert. De wadloopgidsen kennen de Waddenzee als geen ander en nemen je mee op avontuur over de bodem van de zee. Onderweg geven ze uitleg over de wadden en de planten en dieren die er voorkomen. Sluit voor een bijzondere beleving aan bij de wadlooptocht bij nacht en maak een adembenemende zonsopkomst mee!

Ben je op zoek naar een unieke en bijzondere ervaring als groepsuitje of bedrijfsuitje? Wij kunnen je helpen! Waarom niet een dagje uit naar de Wadden? Varen over de Waddenzee, ergens droogvallen en van het schip afstappen, de zandplaat op! Een stukje waddenwandelen of varen en lopen naar een Waddeneiland. Zeehonden kijken. Fietsen, eten en drinken. Bij ons kan het allemaal! Wij hebben naast ons eigen schip de ms SILVERWIND, ook de beschikking over meerdere andere schepen. Dit biedt veel mogelijkheden en maken we van jouw groeps- of bedrijfsuitje een onvergetelijke dag! Kijk voor meer informatie op waddencruises

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Stichting Wadloopcentrum Pieterburen

Haven 26
9976 VN Lauwersoog
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten