Ga naar inhoud
Favorieten 0

It Âld Hússtee

Sandfirden

Geniet van rust en ruimte in deze vakantiebungalow

It Âld Hússtee is een vrijstaande vakantiebungalow voor 4 personen met uitzicht op de Vlakke Brekken. Wanneer je deze prachtige vakantiewoning binnenstapt, valt meteen de ruime woon- en eetkamer op, deze is in een open ruimte waar ook de keuken gesitueerd is. Alle kamers bevinden zich op de begane grond. De woonkamer, de hal en de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming, dat maakt dat de woning geschikt is om te huren in elk seizoen. Verder is de badkamer uitgerust met een douche, wastafel, wasmachine/-droger en een toilet. De luxe keuken is van alle gemakken voorzien met een grote koelkast, combi-magnetron en vaatwasser. De zonnige tuin, van ongeveer 500 m², heeft een terras met tuinmeubelen. Tot slot is er nog een aanlegsteiger en kunt u zwemmen op ongeveer 50 meter van de vakantiebungalow.

Ligging
It Âld Hússtee is een vrijstaande, 4 sterren, vakantiebungalow voor 4 personen met uitzicht op de Vlakke Brekken. It Âld Hússtee ligt op Sandfirden, een schiereiland middenin de natuur van het Friese Merengebied. Vlakbij Oudega (SWF), Idzega, Heeg en Gaastmeer.

Bijzonder aan deze accommodatie
It Âld Hússtee heeft een grote, zonnige tuin van maar liefst 500 vierkante meter! De tuin is compleet met een terras met meubelen en zelfs een aanlegsteiger. Meert u hier een bootje aan, of neemt u een duik in de Oudegaaster Brekken?

Groepsgrootte event:
max. 4 personen

Hier vind je It Âld Hússtee

Nummer 9 a
8613 JH Sandfirden
Plan je route

Toon resultaten