Ga naar inhoud
Favorieten 0

Zeilschool Neptunus

Idskenhuizen

Zeilschool Neptunus is een zeilschool en beschikt over een aantal verschillende groepsaccommodaties. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om te overnachten in een voormalige kerk of dorpshuis en er is een huis verbouwd voor groepen. Alle drie de groepsaccommodaties...

Zeilschool Neptunus is een zeilschool en beschikt over een aantal verschillende groepsaccommodaties. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om te overnachten in een voormalige kerk of dorpshuis en er is een huis verbouwd voor groepen. Alle drie de groepsaccommodaties zijn gelegen aan het water en hebben een mooi uitzicht. Op het terrein is een speelveld waar spelletjes gespeeld kunnen worden en tevens kun je er voor kiezen om te gaan zeilen, sloepvaren of fietsen!

Ligging
De groepsaccommodaties van Zeilschool Neptunus bevinden zich in Idskenhuizen, een pittoresk dorpje vlakbij Sint Nicolaasga. Via de Jiskenhúser Feart vaar je gemakkelijk de Friese meren op en geniet je vanaf het water van Zuidwest Friesland. In Idskenhuizen is geen supermarkt, maar in vijf minuten rijd je naar de supermarkt in Sint Nicolaasga. Hier vind je tevens een bakker, drogist en een divers aantal restaurants en cafés.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Zeilschool Neptunus

Bramerstraat 66
8523 NJ Idskenhuizen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten