Ga naar inhoud
Favorieten 0

Het VaarHuis

Offingawier

Origineel slapen in een Vaarhuis op het water

Wolkom oan board! De VaarHuizen zijn Nederlands bekendste professioneel varende Huisboten. Naast een riant voorterras aan dek is het VaarHuis voorzien van een vide, een extra bovenverdieping met maar liefst 6 slaapplaatsen. Eenmaal binnen zijn de gasten al snel onder de indruk van de ruimte, luxe en design. Naast een sfeervolle houtkachel is dit varende vakantiehuis voorzien van elektra 220V (zoals thuis) met een centrale verwarming, badkamer met toilet en douche en een complete keuken met vaatwasser, combi oven-magnetron en een Nespresso koffiemachine. Bekijk de plattegronden en foto's voor een goede indruk aan boord.

Wil je gebruik maken van een Rondvaart met onze schipper? Uniek, want bij VaarHuis Vakanties vaar je niet zelf met de boot, maar hier word je rondgevaren. Vraag de VaarHuis Crew naar de mogelijkheden! Wil je uitslapen en later uitchecken? Deze opties kun je toevoegen aan je reservering!

Ligging
Het VaarHuis ligt aangemeerd aan open water, bij de nieuwste locatie Beachclub Sneek in Huisboothaven Waterrijck Sneekermeer, slechts 10 minuten rijden van de bekende stad Snits, oftewel Sneek! Hartje Friesland genieten van werkelijk een fenomenaal vrij uitzicht over één van de bekendste Friese meren. Gelegen aan prachtige fietsroutes. Bij het nabijgelegen RCN vakantiepark de Potten kun je o.a. fietsen huren. Wil je zelf een bootje huren, of heb je geen zin om te koken aan boord? Dan ga je heerlijk borrelen of uit eten in de Huisboothaven bij het nieuwe paviljoen Beachclub Sneek. Wil je méér avontuur? Bezoek dan Strand Sneek. Pure fun voor jong & oud vind je op een paar minuten loopafstand. Laat je verrassen met door de Waterskibaan, gezellige horeca, het nieuwste Aquapark & meer.

Bijzonder aan deze accommodatie
It giet oan jouw Friese avontuur in Friesland! Overnacht dichtbij de plek waar ‘’De Tocht der Tochten" start en maak van je musical uitje een echte Friese totaalbeleving. In samenwerking met Beachclub Sneek heeft VaarHuis Vakanties een exclusief Musical de Tocht hotelarrangement samengesteld. Overnachten aan het Sneekermeer aan boord van een drijvend huis, het VaarHuis! Zo upgrade en verleng je jouw musical bezoek.

Theaterdiner bij Beachclub Sneek aan het Sneekermeer;

Alleen te reserveren bij een overnachting op het VaarHuis in de haven. Overnacht je aan boord tussen donderdag t/m zondag, dan kun je gebruik maken van een heerlijk à la carte 3-gangen diner.

Het Friso Theater in Leeuwarden ligt op ± 20 minuten rijden vanaf Beachclub Sneek.

Belangrijk om te weten
Romantisch, actief, avontuurlijk of zomaar even een 'zen' moment? Je hebt het al door, dan is het VaarHuis concept écht iets voor jullie. Uniek in Friesland, want bij VaarHuis Vakanties huur je zelf geen boot, bij ons wordt je gevaren door de VaarHuis Crew! Je reserveert voor je verblijf aan boord een basis logies arrangement. Jullie liggen dan aangemeerd op werkelijk een toplocatie en je kan aanvullend een vaararrangement bijboeken (niet verplicht). Geen vaste aankomstdagen, flexibele incheck keuze.

Groepsgrootte event:
max. 6 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Het VaarHuis

Paviljoenwei 6
8626 GD Offingawier
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten