Ga naar inhoud
Favorieten 0

B&B Hippe Schuur

Tytsjerk

B&B Hippe Schuur in Tytsjerk is een voormalige stal met twee luxe gastenkamers. Onze duurzame B&B is van alle gemakken voorzien. Zo is er een laadpaal een overdekt buitenterras, sfeerhaard, airco, een goed bed en een heerlijk vers ontbijt.

Hippe Schuur is een sfeervolle en cosy B&B met twee kamers. Bent u op zoek naar rust, een groen vakantieadres, een centraal punt om sportieve, culturele en Waddeneiland uitstapjes te ondernemen? Dan bieden wij u het juiste adres! 

De gastenverblijven zijn tevens een fijne werkplek voor onze zakelijke gasten. Werken in een inspirerende, rustige omgeving. In een mum van tijd bent u in Leeuwarden, maar ook binnen tien minuten staat u bij het treinstation met gratis parkeerplaats of rijdt u op de centrale as. 

Onze kamers zijn ingericht met een heerlijk bed (hotelkwaliteit),airco, sfeerhaard een fijne badkamer met inloopdouche, eigen overdekt en buiten zitje, koffie en thee faciliteiten, bureau met wifi, smart- t.v., terras aan het water en in de ochtend kunt u van een heerlijk divers, uitgebreid ontbijt genieten met een ruim assortiment, lekkernijen en streekproducten. 
Laadpaal voor de elektrische auto en fietsen zijn aanwezig.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je B&B Hippe Schuur

Hippe Schuur
Suderein 56
9255 LD Tytsjerk
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten