Ga naar inhoud
Favorieten 0

Restaurant élevé

Leeuwarden

In het WestCord WTC Hotel Leeuwarden op de 11e etage is ook Restaurant élevé gevestigd welke een prachtig panoramisch uitzicht biedt aan haar gasten.

Laat je verrassen door originele, creatieve gerechten op hoog niveau in Restaurant élevé.

In het WestCord WTC Hotel Leeuwarden op de 11e etage is Restaurant élevé gevestigd waar je een prachtig panoramisch uitzicht hebt over de stad. Elke dag wordt hier met veel passie gewerkt aan het bereiden van heerlijke creaties, om gasten een culinaire ervaring te bieden. Restaurant élevé is onder leiding van Chef-kok Mike Kalkman bekroond met een Bib Gourmand onderscheiding. Hier is het team erg trots op! Op de kaart vind je dus culinaire gerechten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De menu’s zijn vakkundig samengesteld, waarbij een bijpassend wijnarrangement geserveerd kan worden. Ook de Skybar op de 11e verdieping biedt heerlijke verscheidenheid aan wijnen, bieren en heerlijke cocktails.

De bijzondere gerechten, de sfeervolle entourage en het prachtige uitzicht over Leeuwarden, maakt deze plek letterlijk een culinair hoogtepunt.

Hier vind je Restaurant élevé

Heliconweg 52
8914AT Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten