Ga naar inhoud
Favorieten 0

Restaurant Vis en Meer

Woudsend

Kwaliteit, gezelligheid en puur genieten, dat is waar Visrestaurant Vis en Meer sinds 2009 voor staat.  Dagelijks zijn wij bezig met onze passie: de bereiding van creatieve en smaakvolle gerechten. Vers, vernieuwend, en waar mogelijk...

Kwaliteit, gezelligheid en puur genieten, dat is waar Visrestaurant Vis en Meer sinds 2009 voor staat. 

Dagelijks zijn wij bezig met onze passie: de bereiding van creatieve en smaakvolle gerechten. Vers, vernieuwend, en waar mogelijk met ingrediënten uit regionale, duurzame landbouw, vangst en kweek. Elke dag streven wij ernaar om onze gasten absolute topkwaliteit te serveren. Daarom worden onze vis en schelpdieren dagelijks super vers aangeleverd. Bij de smaakvolle gerechten serveren wij mooie wijnen die met veel zorg voor u geselecteerd zijn.

Vanaf 2014 tot en met heden zijn wij ieder jaar beloond door de culinaire gids "Lekker 500" met een hele mooie recensie. Sinds het voorjaar van 2018 zijn wij gevraagd om toe te treden tot Fryslân Culinair. Wij zijn trots op deze prestaties die wij samen met ons team hebben geleverd en gaan met veel plezier doorwerken aan onze uitdaging. 

Wij hopen u vaak te mogen begroeten in ons Restaurant Vis en Meer. 

Hier vind je Restaurant Vis en Meer

Restaurant Vis en Meer
De Dijk 6
8551 PM Woudsend
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten