Ga naar inhoud
Favorieten 0

Rondvaart Sneekermeer met Allure

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Regio Sneek

Varen met onze antieke sloepen, de Venezuela (1906) en de Blabaer (1950) is kiezen voor sfeer, gezelligheid, nostalgie en historie. We varen de mooiste routes en hebben ons zelf ten doel gesteld om van iedere tocht een belevenis te maken. Onze standaard...

Varen met onze antieke sloepen, de Venezuela (1906) en de Blabaer (1950) is kiezen voor sfeer, gezelligheid, nostalgie en historie. We varen de mooiste routes en hebben ons zelf ten doel gesteld om van iedere tocht een belevenis te maken.

Onze standaard tochten duren 2 uur en is een populair arrangement het voor ons inmiddels bekende rondje Sneekermeer. Een leuke en afwisselende tocht bestaande uit verschillende contrasten. We hebben standaard gekoelde drankjes aan boord.

Voor de gasten die langer willen varen, hebben we de Broektocht een leuke en prachtige 3 uur durende tocht. We varen dan door de Friese natuur richting Goingarijp en Broek. Heb je interesse? Neem dan even contact op. Ook zijn wij het juiste adres voor leuke en gezellige arrangementen.

Ligging
Het opstappunt is de 1e Oosterkade 4 in Sneek. Er is een ruime parkeergelegenheid op het Normandiaplein (parkeergarage is de 1e 24 uur gratis) vanuit de parkeergarage loop je in 7 minuten naar de opstapplaats.

Belangrijk om te weten
Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn op bovenstaande opstaplocatie. De tocht gaat door als er minimaal 4 personen mee gaan. We raden aan om warme kleding mee te nemen. Immers op het water is het meestal frisser en kan het soms flink waaien. We hebben eventueel warme fleece dekens aan boord om de eerste kou op te vangen. Denk ook aan zonnebrand of een pet.

Wanneer:
t/m 30 september
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Rondvaart Sneekermeer met Allure

Regio Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten