Ga naar inhoud
Favorieten 0

Beurtveer Heeg - Balk

Regio Sneek

Beleef Friesland op z'n mooist en ga mee op een zeilend beurtveer tussen Heeg en Balk! Je vaart met het skûtsje Aleida Hendrika in ca. 2,5 uur van Heeg via Woudsend naar Balk. Je kunt meehelpen met het hijsen en strijken van de zeilen en het roer...

Beleef Friesland op z'n mooist en ga mee op een zeilend beurtveer tussen Heeg en Balk!

Je vaart met het skûtsje Aleida Hendrika in ca. 2,5 uur van Heeg via Woudsend naar Balk. Je kunt meehelpen met het hijsen en strijken van de zeilen en het roer zelf in handen nemen over het Heegermeer en het Slotermeer. De fiets neem je mee aan boord. Vanaf Balk maak je dan vervolgens een prachtige fietstocht van 18 of 28 km. terug naar Heeg. Vraag de schipper voor een mooie route. Of je kiest ervoor om 's middags vanuit Balk ook weer terug te varen naar Heeg.

Boek hier je tickets: https://zoekenboek.waterlandvanfriesland.nl/nl/activiteit/beurtveer-heeg-balk

Ligging
Opstapplaats Heeg: Aan het einde van de passantenhaven Heegerwal, Pharshoeke 101 (gebouw van de WSH/SFT). Parkeren kan aan de weg of op de parkeerplaatsen aan de Harinxmastrjitte.

Belangrijk om te weten
Graag ca. 15 minuten voor vertrektijd aanwezig zijn. Er kunnen maximaal 12 gasten mee aan boord. Reserveren is verplicht. Vol is vol.

Wanneer:
30 april t/m 28 september
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Beurtveer Heeg - Balk

Regio Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten