Ga naar inhoud
Favorieten 0

Historische Grachtenrondvaart Sneek

Regio Sneek

Rondvaart over de stadsgrachten in en rond Sneek met een open boot (praam). Door de geringe doorvaarhoogte kan Grachtenrondvaart Sneek je de leukste en intiemste plekjes van Sneek laten zien. De schipper vertelt over de rijke geschiedenis van de stad. Je...

Rondvaart over de stadsgrachten in en rond Sneek met een open boot (praam). Door de geringe doorvaarhoogte kan Grachtenrondvaart Sneek je de leukste en intiemste plekjes van Sneek laten zien. De schipper vertelt over de rijke geschiedenis van de stad. Je komt onder andere langs het icoon van Sneek: de Waterpoort. De rondvaart duurt iets minder dan een uur.

Er is plek voor maximaal 18 personen. Is je groep groter dan 12 personen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Boek hier je tickets: https://zoekenboek.waterlandvanfriesland.nl/nl/activiteit/historische-grachtenrondvaart-sneek

Ligging
Opstap-locatie is bij de steiger schuin tegenover het Fries Scheepvaartmuseum / VVV Sneek, Kleinzand 16 te Sneek.

Parkeren kan op het Veemarktterrein, Korte Veemarktstraat 12 in Sneek. Hier kun je op een deel van het terrein gratis parkeren. Of in de parkeergarage van het Normandiaplein nummer 7. Hier kun je de eerste 24 uur gratis parkeren. Voor beide parkeerlocaties geldt: het is dan ongeveer 10 minuten lopen naar de opstap-locatie.

Belangrijk om te weten
Graag 10 minuten voor vertrek aanwezig bij de steiger. Houd er rekening mee dat je ongeveer een uur stil op de open praam zit. Bij wat frisser weer: zorg dat je een trui of jas bij je hebt. Fleece dekens zijn aan boord. Eventueel ook paraplu’s als ze nodig zijn. Bij zonnig weer: denk aan een pet en zonnebrand.

De steiger heeft een lage instap. De bemanning helpt je graag bij het instappen. De grachtenrondvaart gaat onder lage bruggen door. Bukken is op sommige plekken dus noodzakelijk. De schipper geeft dit van te voren aan.

Wanneer:
6 april t/m 28 september
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Historische Grachtenrondvaart Sneek

Regio Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten