Fietsroute NFWR

Noord-Friese Winkeltjesroute

Gezellige winkelroute langs het Noord-Friese platteland. Een routekaart leidt u langs een dertiental winkeliers en ateliers. Zij heten u van harte welkom tijdens de gezamenlijke openingstijden van de Noord-Friese Winkeltjesroute. Verlaat de grote stad en kom genieten van het platteland met haar vergezichten, terpdorpjes, frisse lucht en het geruis van de waddenzee op de achtergrond. Ontmoet authentieke Friezen en geniet van hun verhalen over de regio.

Huur een fiets in Ferwert of Holwerd en maak er een perfect dagje uit van. Onderweg koffie- en lunchmogelijkheden bij de boer, in de theetuin of bij de molen. Ontdek het échte Friesland.

Elke donderdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag zijn de meeste lokaties geopend. Elke laatste zaterdag van de maand zijn alle winkeltjes en ateliers van de Noord-Friese Winkeltjesroute gezamenlijk geopend én gelden er leuke akties. Ook heeft elke winkel haar eigen winkeltijden. Download de routekaart met adressen op de site www.noordfriesewinkeltjesroute.nl

Wanneer

  • elke maand op de laatste zaterdag van de maand t/m 28 november 202010.00 - 17.00 uur
  • elke donderdag en vrijdag voor 80 weken13.00 - 17.00 uur

Neem alvast een kijkje

In de buurt

Toon resultaten