Ga naar inhoud
Favorieten 0

2 daags sloeparrangement Leeuwarden/Sneek

Leeuwarden culturele hoofdstad 2018! De Friese hoofdstad beleven vanaf het water? Dat kan met dit arrangement. Vanuit Eernewoude vertrekt u met onze comfortabele Maril 570 sloep voor een prachtige tocht door het Nationaal Park De Alde Feanen. Genietend van het weidse Friese landschap bereikt u Leeuwarden, voor een gezellige vaart door de grachten.

Uiteraard houdt niets u tegen om de stad te bekijken en een terrasje te pikken. Dineren in Leeuwarden behoort ook tot de mogelijkheden. Vervolgens vaart u door naar landgoed Weidumerhout, waar uw kamer al gereed is. Na een heerlijke nachtrust serveert men u een uitgebreid ontbijt, waarna de tweede heerlijke dag op het water volgt. Met de sloep naar het bekendste watersportstadje van Friesland: Sneek. Eventueel kunt u ervoor kiezen om deze dag de kortere route richting het pittoreske Grou te nemen.

Aan het eind van de dag meert u weer af in Eernewoude en bent u een prachtige ervaring rijker!

Deze belevenis omvat:

  • 2 dagen de Maril 570 sloep inclusief brandstof
  • 1 maal overnachten in hotel Weidumerhout inclusief ontbijt
  • Route kaart.

Totaal prijs vanaf € 99,- p.p.
2 personen laagseizoen € 365,- hoogseizoen € 420,-
4 personen laagseizoen € 480,- hoogseizoen € 540,-
6 personen laagseizoen € 595,- hoogseizoen € 660,-

Leeuwarden culturele hoofdstad 2018! De Friese hoofdstad beleven vanaf het water? Dat kan met dit arrangement. Vanuit Eernewoude vertrekt u met onze comfortabele Maril 570 sloep voor een prachtige tocht door het Nationaal Park De Alde Feanen.

vanaf € 99.00

Toon resultaten