Ga naar inhoud
Favorieten 0

toegankelijkheid overnachten

Wat zoek je

Groepsgrootte event
Groepsgrootte overnachting

13 resultaten

 • Bed & Breakfast en Groepsaccommodatie Het Vijfde Seizoen

  Bed & Breakfast en Groepsaccommodatie Het Vijfde Seizoen

  Bed & Breakfast | Groepsaccommodatie Het Vijfde Seizoen

  Bantega
 • ievers

  ievers

  ievers is een lief Fries kerkje, verbouwd tot een sfeervol en luxe vakantiehuis waar ook mensen met een beperking prima terecht kunnen.

  Easterwierrum
 • Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

  Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

  In het hart van het stadscentrum van Leeuwarden vindt u het schitterende Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof.

  Leeuwarden
 • WestCord WTC Hotel Leeuwarden

  WestCord WTC Hotel Leeuwarden

  In het hart van Friesland schittert het WestCord WTC Hotel Leeuwarden nabij het centrum. Het hotel beschikt over 143 luxe en ruime kamers en een prachtig restaurant op de 11e verdieping. Daarnaast kun je bij ons altijd gratis en gegarandeerd parkeren!

  Leeuwarden
 • Lytshuis Zilver

  Lytshuis Zilver

  B&B Lytshuis Zilver in Noord-Oost Friesland is direct gelegen buiten het traditionele vissersdorp Paesens-Moddergat, één van de weinige Friese dorpen dat pal aan het Wereld Erfgoed Waddenzee gebied ligt.

  Paesens-Moddergat
 • Post-Plaza Hotel

  Post-Plaza Hotel

  Hartje binnenstad, meer Leeuwarden dan dit wordt het niet. Gelegen aan een van de mooiste straten van de hoofdstad van Fryslân, staat Post-Plaza. Een uniek Hotel & Grand Café, gevestigd in het oude Postkantoor van Leeuwarden

  Leeuwarden
 • Hotel Almenum

  Hotel Almenum

  Middenin het gezellige, oude stadscentrum van Harlingen vindt u Hotel Almenum. In een prachtig gerenoveerd 17e-eeuws pakhuis en eeuwenoude arbeidershuisjes hebben wij gezellige hotelappartementen en hotelkamers.

  Harlingen
 • Farmhouse de Prikkebosk

  Farmhouse de Prikkebosk

  Op Prikkebosk ervaar je ruimte, stilte, frisse lucht, nachtelijk donker en Friese gastvrijheid. Slaap in de bedstee op de familiekamer! Neem opa en oma mee en boek Farmhouse all-in! We serveren ook logies met privé ontbijt voor twee. 'Oant sjen!'

  Damwoude
 • Notiz Hotel

  Notiz Hotel

  Op zoek naar een 4-sterren hotel gelegen in de Friese hoofdstad Leeuwarden? Dan is Notiz Hotel de plek die u zoekt. Wij zijn een modern 4-sterren hotel, gericht op comfort, duurzaamheid en innovatie.

  Leeuwarden
 • Bed en Breakfast Oppe Klincke

  Bed en Breakfast Oppe Klincke

  Uit, maar toch thuis. Dat gevoel willen wij proberen te creëren voor onze gasten. Bij Bed en Breakfast Oppe Klincke overnacht u in een twee eeuwen oude kop-hals-rompboerderij aan de rand van het Friese stadje Franeker. Geniet van het mooie uitzicht o...

  Franeker
 • Oranje Hotel Leeuwarden

  Oranje Hotel Leeuwarden

  Het Oranje Hotel Leeuwarden is hét stadshotel van Leeuwarden. Centraal gelegen in het eeuwenoude hart van Leeuwarden, direct tegenover het station. Het hotel beschikt over 78 kamers, een gezellige lounge en een sfeervolle Brasserie Oranje.

  Leeuwarden
 • Unia Zathe vakantieverblijven

  Unia Zathe vakantieverblijven

  Onze fraaie boerderij is de perfecte uitvalsbasis voor mensen die willen genieten van de rust en de ruimte. De sfeer van vroeger met de gemakken van nu. Zoals gratis WIFI in het gehele pand. Middenin het rustieke terpdorpje Ee bij Dokkum FR

  Ee
 • De 4 Elementen

  De 4 Elementen

  Camping en Passantenhaven De 4 Elementen is gelegen op de Groningen en Friesland in Stroobos. Met plekken in en aan het water een paradijs voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur. Beide zijn onderdeel van een maatschappelijk project.

  Stroobos