Ga naar inhoud
Favorieten 0

Nieuw Allardsoog - de Eekhoorn

Bakkeveen

Sfeervolle accommodatie met ruime living

Accommodatie de Eekhoorn is een ruime groepsaccommodatie die plek biedt aan 28 personen. Vanuit de woning en het terras rondom de ruime living heb je een prachtig uitzicht over de heide van Allardsoog. De woning heeft een ruime living met gezellige woon- en eetruimte. In de woonruimte staan meerdere banken en er is een knusse houtkachel. De eetruimte is ruim opgezet met voldoende zitplaats voor iedereen. De keuken beschikt over een groot zespits-gasfornuis en een oven, evenals een vaatwasser en grote koelkast. Er zijn 14 slaapkamers die elk beschikken over een eigen badkamer. Deze badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. De slaapkamers bestaan allen uit twee eenpersoons-boxspringbedden, een bureautje en eigen televisie.

Ligging
Bakkeveen ligt in het uiterste oosten van Friesland, op de grens van Friesland en Groningen én op de grens van Friesland en Drenthe. De dichtstbijzijnde grotere plaats is Drachten, dit dorp bereik je met de auto in ongeveer 25 minuten. In Bakkeveen is een supermarkt, diverse winkels en een aantal restaurants en cafés. Vanaf Nieuw Allardsoog wandel je gemakkelijk de Bakkeveense Duinen in.

Bijzonder aan deze accommodatie
Op het terrein bevindt zich onder andere een sportveld met voetbalgoals en een klauterbos voor kinderen. Daarnaast is er een jeu-de-boules-baan en een volleybalveld. Ook zijn er een aantal wandelroutes die aansluiten op het heidegebied rondom de groepsaccommodatie.

Belangrijk om te weten
- De berekende servicekosten zijn inclusief toeristenbelasting, handdoeken, keukenlinnen, energie- en schoonmaakkosten en opgemaakte bedden.

Groepsgrootte event:
max. 28 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Nieuw Allardsoog - de Eekhoorn

Jarig van der Wielenwei 6
9243 SH Bakkeveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten