Ga naar inhoud
Favorieten 0

Heerlijk Hemelum

Hemelum

Heerlijk Hemelum is een theetuin en kleinschalige groepsaccommodatie / vergaderlocatie voor zakelijke en informele groepen tot 20 personen in de zuidwesthoek van Fryslân.

Onze unieke plek in Hemelum is er een om te delen. Met sportieve voorbijgangers, plannenmakers, stille genieters, harde werkers, familiemensen, rustzoekers, dagjesmensen… Met u!

Groepsaccommodatie / vergaderlocatie

Heerlijk Hemelum is sinds 2023 een van de nieuwste parels in de zuidwesthoek van Fryslân. Door de ongedwongen, prikkelarme en landelijke omgeving is Heerlijk Hemelum een ideale locatie voor een inspiratiesessie met het werk, fijn samenzijn met familie en vrienden, het geven van een training of als uitvalsbasis van uw coachingpraktijk. Voor dit soort bijeenkomsten kunt u de hele locatie huren tegen een budgetvriendelijk tarief.

Binnen en buiten de kleinschalige accommodatie zijn veel mogelijkheden om gezamenlijk of apart van elkaar te kunnen vertoeven. Een deel van onze voormalige boerderij met overdekt terras, een royaal erf en de beschutting van het staatsbos staan tussen 08.00 en 21.30 uur tot uw beschikking. Jong en oud voelen zich hier snel thuis.  

Theetuin

Kom alleen, samen of met een groter gezelschap naar onze sfeervolle theetuin en kies een fijne plek op ons lommerrijke erf, tussen de binten van de voormalige deel of op het overdekte terras. U bent van harte welkom voor het maken van een heerlijke tussenstop voor, tijdens of na uw wandeling of fietstocht.  

Openingstijden theetuin: 

April t/m september: iedere zondag van 09:30 tot 16:30 uur. September t/m maart: iedere VIERDE zondag van 14:00 tot 19:00 uur.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Heerlijk Hemelum

Heerlijk Hemelum
De Maren 15
8584 VN Hemelum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten