Ga naar inhoud
Favorieten 0

Yachtcharter Sneek

Sneek

In het hart van het Friese watersportcentrum, de mooie stad Sneek, is Yachtcharter Sneek gevestigd. Een erkend en uniek verhuurbedrijf met 23 schepen in onze verhuurvloot, variërend van 8,5m tot 14,4m.

In het hart van het Friese watersportcentrum, de mooie stad Sneek, is Yachtcharter Sneek gevestigd. Een erkend en uniek verhuurbedrijf met 23 schepen in onze verhuurvloot, variërend van 8,5m tot 14,4m. Uniek wegens de lage doorvaarhoogte van het merendeel van onze schepen waardoor lage bruggen tot 2.45m geen enkel probleem zijn en we u de mooiste vaarvakantie over de Friese wateren, Overijsselse rivieren en door de Groningse landschappen kunnen aanbieden.

Op onze schepen kunt u verblijven met twee tot maximaal twaalf personen. Allen met eigen voorzieningen zodat u op vele mooie plekken kunt genieten van u vakantie. In een natuurgebied, bruisend dorp of haven, alles is mogelijk.U heeft geen vaarbewijs nodig om met één van de schepen van Yachtcharter Sneek op vakantie te gaan.

Een uitgebreide afvaartinstructie is de standaard en vaarcursus is bij te boeken. Naast de extra’s om zorgeloos op vakantie te gaan bieden wij ook nog opties aan zoals SUP’s, en een bijboot. Tevens is op de meeste schepen ook uw trouwe viervoeter van harte welkom!

Nieuw in ons aanbod is de HouseBoat van Houseboat Friesland. Wellicht heeft u onze varende vakantiewoning al eens gezien op het water. Met de fantastische vaareigenschappen van een boot en de ruimte en luxe van een appartement een gehele nieuwe ervaring. Enige ervaring om de HouseBoat zelf te bevaren is vereist. Ontbreekt deze? Dan bieden wij uiteraard een haal- en brengservice en eventuele verplaatsing aan tijdens uw vakantie.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Yachtcharter Sneek

Jan Kuipersweg 5
8606 KD Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten