Ga naar inhoud
Favorieten 0

Welgelegen - Budget kamer

Workum

B&B kamer met Fries ontbijt en gebruik natuurzwembad

Deze Bed & Breakfast budgetkamers zijn voorzien van twee 1-persoonsbedden. Elke boerderijkamer is met mooie details in verschillende sferen ingericht. De kamers zijn 9 m2 tot 12 m2 groot en zijn voorzien van een kast en een zitje. De authentieke Hindelooper stoffen komen ook in deze kamers terug in de kussen en de bed spreien.

Douches en toiletten op de gang zijn voor gezamenlijk gebruik.

Ligging
Camping Welgelegen ligt centraal in Zuidwest-Friesland tussen Workum en Hindeloopen. Het is de perfecte uitvalsbasis om Friesland te ontdekken! Op het terrein van de camping vindt je naast de oude boomgaard een natuurzwembad, hier kun je zwemmen tussen prachtige waterplanten. Daarnaast zijn er op de camping skelters, kinderfietsen en steps aanwezig! Mocht je willen leren kitesurfen of wingfoilen, dan kan dat ook; op het terrein van de camping is een kiteschool gevestigd, vanwaar je les krijgt bij de kitespots Mirns, Workum, Hindeloopen of Kornwerd, allemaal vlakbij de camping! Je kunt ook de omgeving ontdekken per Sup, kano of Longboard deze zijn op de camping te huur. Verder is camping en b&b Welgelegen een mooi startpunt voor vele fiets en wandelroutes vanaf knooppunt 19.

Bijzonder aan deze accommodatie
Gratis gebruik van natuurzwembad en heerlijke relax plekjes om weg te dromen of een spannend boek te lezen. Elke avond worden er verse pizza's gebakken in de gezellige bar. Zaterdags is er altijd grillen en chillen, wil je daar aan deelnemen moet je wel even van te voren aanmelden.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Welgelegen - Budget kamer

Lange Leane 11
8711 HK Workum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten