Ga naar inhoud
Favorieten 0

Mini Camping Sathe Landzicht

Nijhuizum

Betaalbare camping in het prachtige dorpje Nijhuizum, dichtbij één van de Friese elfsteden Workum. Mooie ruime plaatsen. Onze kleine camping ligt in een waterrijk gebied met veel mooie fietspaden en vlakbij Workum, één van de Friese elf steden. O...

Betaalbare camping in het prachtige dorpje Nijhuizum, dichtbij één van de Friese elfsteden Workum. Mooie ruime plaatsen.
Onze kleine camping ligt in een waterrijk gebied met veel mooie fietspaden en vlakbij Workum, één van de Friese elf steden.
Onze camping is een prima uitvalsbasis om de prachtige Zuidwesthoek van Friesland te ontdekken. In de nabije omgeving kun je fietsen, wandelen, kanovaren en zeilen, maar vooral genieten van de rust en de ruimte en de prachtige natuur in dit unieke Friese landschap. In de nabijgelegen steden en dorpen vindt je cultuur en gezelligheid. Op de camping geniet je van rust, weidse uitzichten en zeer ruime niet afgebakende plaatsen tegen een betaalbaar tarief van € 12,50 voor twee personen (incl. stroom en toeristenbelasting). Wij verwelkomen je graag met je caravan, camper of tent. Voor je fietsen bieden wij je gratis overdekte stalling. Een speciaal welkom heten wij de fietskampeerder. Op de camping staan picknicktafels die je kunt gebruiken. Ook kun je in overleg binnen koken. Kookgerei is aanwezig. Je huisdieren zijn ook van harte welkom.

Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten