Ga naar inhoud
Favorieten 0

Ontdek het charmante Akkrum: een parel in Friesland
Ben je op zoek naar een unieke ervaring in het hart van Friesland? Dan is Akkrum het perfecte dorp om te verkennen. Gelegen vlakbij Heerenveen, biedt dit pittoreske dorp een mix van ontspanning, cultuur en natuur.

Wat is er te doen in Akkrum?
Akkrum is een dorp waar je de Friese gastvrijheid op elke hoek van de straat voelt. Wandel langs de historische gebouwen, zoals het Coopersburg en de Sint-Thomas kerk, en voel de rijke historie.

Watersportliefhebbers opgelet!
Dankzij de ligging aan het water, is Akkrum een hotspot voor zeilers en andere watersporters. De nabijheid van het Sneekermeer maakt het de perfecte uitvalsbasis voor een dag op het water.

Culinaire verwennerij
Voor een heerlijke lunch of diner kun je terecht bij lokale horecaondernemers zoals 'Het Bonte Huis' of 'Café Kromme Knilles'. Geniet van de lokale keuken en de hartelijke sfeer.

Overnachten in stijl
Wil je langer van Akkrum genieten? Overweeg dan een verblijf in een van de gezellige B&B's zoals 'De Oude Schouw' of kies voor een comfortabele nacht in Hotel 'Goerres'.

De regio verkennen
Akkrum is de perfecte uitvalsbasis om de regio te verkennen. Maak een uitstapje naar Heerenveen voor een dagje shoppen of bezoek de nabijgelegen dorpjes zoals Nes en Aldeboarn voor een authentieke Friese ervaring.