Ga naar inhoud
Favorieten 0

De Langweerder Molen

Boornzwaag

Op de grens van Langweer en buurdorp Boornzwaag, staat al sinds 1782 de kenmerkende Langweerder Molen. In deze prachtige en in 2010 geheel gerenoveerde molen kunt u nu in nostalgische stijl overnachten.

In deze prachtige en in 2010 geheel gerenoveerde molen kunt u nu in nostalgische stijl overnachten. Op de grens van Langweer en buurdorp Boornzwaag, staat al sinds 1782 de kenmerkende Langweerder Molen. Voorheen was de molen eigendom van de adellijke familie van Eysinga en had het de belangrijke functie van polder- en roggemolen. In deze unieke en nog werkende molen kunt u nu uw vakantie doorbrengen.

De woning in de molen is verdeeld over 2 verdiepingen. Met behoud van karakteristieke details, bevinden zich op de benedenverdieping 3 slaapkamers, een badkamer en toilet. Via de houten wenteltrap komt u in de rustieke woonkamer met open keuken. De gezellige landelijke inrichting verwijst naar het verleden, maar is gecombineerd met hedendaags comfort. U kunt ook gratis gebruik maken van de draadloze internet verbinding (Wifi). Vanuit de woonkamer stapt u zo de stelling op en heeft u een weergaloos uitzicht naar alle windstreken. Naast de molen ligt de eigen steiger, vanwaar u zo de Langweerder Wielen en de aangrenzende Friese meren op vaart. De Langweerder Molen: nostalgisch overnachten op een unieke locatie!

Accommodatietype:
Appartement
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je De Langweerder Molen

Boarnsweachsterdyk 3
8526 GA Boornzwaag
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten