Ga naar inhoud
Favorieten 0

Bed & Breakfast de Pastory

Warns

Bed & Breakfast de Pastory ligt in het dorpje Warns. Op een steenworp afstand vind je de nostalgische havenplaatsen Stavoren (3km), Hindeloopen (7km) en Workum (15km). De villa heeft twee zonnige themakamers: Jopie Huisman en Mata Hari.

Bed & Breakfast de Pastory ligt in het dorpje Warns. Op een steenworp afstand vind je de nostalgische havenplaatsen Stavoren (3km), Hindeloopen (7km) en Workum (15km). De villa heeft twee zonnige themakamers: een in het teken van de Workumer Kunstschilder Jopie Huisman en de ander als ode aan de Leeuwardense danseres Mata Hari. 

Mata Hari

De Mata Hari kamer is onze deluxe kamer, ingericht met verwijzingen naar de levenswandel van deze wereldberoemde Friese danseres en vermeend spionne. Naast antieke spullen afkomstig uit Indonesië is er een keur aan romans die over haar geschreven zijn. De kamer heeft een privébadkamer met douche en toilet, wastafel, zeep & shampoo, föhn, flatscreen TV, 2 luie stoelen, gratis Wifi, een kledingkast en een zonnig dakterras. Je kunt er zelf koffie & thee zetten. Bedden (boxsprings) kunnen apart of als tweepersoonsbed (160 x 200) opgemaakt worden. Kamergrootte: 22 m2. Dakterras 15m2.

Jopie Huisman

Jopie Huisman kamer is een kleurrijke kamer waarin het meubilair verwijst naar het leven en werk van deze kunstschilder uit Workum. Je kunt grasduinen in een paar oeuvre boeken en er zijn reproducties van zijn schilderijen te vinden.

De kamer heeft een privé badkamer met douche en toilet, wastafel, föhn, zeep & shampoo, flatscreen TV, gratis Wifi, een tafel met twee stoelen, kledingkast en benodigdheden om zelf koffie & thee te zetten. Bedden (boxsprings) kunnen apart of als tweepersoonsbed (160 x 200 cm) opgemaakt worden. Kamergrootte: 16 m2.

Groepsgrootte event:
max. 5 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Bed & Breakfast de Pastory

Mennistepaed 1
8721 GB Warns
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten