Ga naar inhoud
Favorieten 0

Camping Ykema - Groepsaccommodatie Camping Ykema

Sandfirden

De groepsaccommodatie bestaat uit een dagverblijf met een keuken. Het is volledig ingericht tot maximaal veertig personen, met minder gasten verblijven in de groepsaccommodatie kan natuurlijk ook.Er is een slaapgedeelte ondergebracht in de oude boerderij.

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 40 personen. De accommodatie bestaat uit een grote leefruimte met aangrenzend de keuken. In de oude boerderij is het slaapgedeelte ondergebracht, deze bestaat uit twee grote slaapzalen waar elk 20 bedden staan. In het bijgebouwtje zijn de toiletten, die alleen gebruikt worden door de gasten van de groepsaccommodatie. De douches vind je op het campingterrein, deze deel je met de overige campinggasten.

Ligging
De camping ligt bij het dorpje Sandfirden in Friesland, in het midden van weilanden en de meren. Het is een kleine camping aan het water en ligt aan ‘De Flakke Brekken’. Deze staat in open verbinding met het Heegermeer en de Fluessen. Doordat ‘De Flakke Brekken’ geen doorgaande vaarroute is, geniet je hier volop van ruimte en rust. De camping is gesitueerd rondom een boerderij waar er geitjes, kippen, konijnen en schapen rondlopen. Daarnaast zijn de omstandigheden ideaal om te zeilen/varen. Ook zijn er prachtige fietsroutes en is er altijd van alles te beleven in de omgeving Sûdwest-Fryslân.

Bijzonder aan deze accommodatie
Er zijn verschillende activiteiten die je kunt ondernemen in de buurt. Op de camping zelf is er de mogelijkheid voor de jeugd om te spelen op het veld met het volleybalnet, zandbak, schommel, wipwap en een trampoline. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om gebruik te maken van alle mogelijkheden op het water. Je kunt hier surfen of varen met de boot. Als je zelf niet in het bezit bent van een boot, is het mogelijk om er één te huren, de camping verhuurt verschillende soorten boten. Daarnaast regelen ze graag kano’s of fietsen voor je. Je zit in een mooi merengebied in Zuidwest-Friesland. Hierdoor is het ook een aanrader om hier te fietsen.

Belangrijk om te weten
Deze groepsaccommodatie is geschikt voor diverse groepen zoals families, scholen of bedrijven. De accommodatie is niet geschikt voor studenten.

Groepsgrootte event:
max. 40 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Camping Ykema - Groepsaccommodatie Camping Ykema

nummer 11
8613 JH Sandfirden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten