Ga naar inhoud
Favorieten 0

Lutz Watervilla's - Wettervilla Ien

Balk

Prachtige villa direct aan het water gelegen

Welkom in deze duurzame eigentijdse villa aan het water, hier kun je optimaal genieten van een heerlijke vakantie! Nadat je auto geparkeerd is en je door de voordeur naar binnen bent gelopen, stap je na de hal meteen de sfeervolle keuken binnen. Je zult zien dat deze van alle gemakken is voorzien en dat je heerlijk kunt gaan koken. Als je even verder loopt, is daar al de fijne, gezellige woonkamer met prachtig zicht op het water! Het terras buiten is ruim, met genoeg plek om buiten van het zonnetje te genieten. Tevens heb je een eigen aanlegplaats voor een boot. Achter de keuken is de eerste slaapkamer, met een eigen douchegelegenheid. Boven bevinden zich drie slaapkamers. Twee met een tweepersoons boxspring-bed en een met een stapelbed; de perfecte kinderkamer. Een van de slaapkamers boven heeft een eigen badkamer, de andere twee delen een badkamer.

Ligging
Aan de rand van Balk, direct tegen het Slotermeer aan, ligt Lutz Watervillapark! Op dit vakantiepark zijn 20 duurzame, luxueuze watervilla's gesitueerd. Alle villa's liggen aan het water, vanwaar je prachtige vaartochten door Gaasterland of over de Friese Meren kunt maken. In Balk is alles wat je nodig hebt; supermarkten, gezellige winkels en fijne restaurants. Daarnaast is het kleinste elfsteden-stadje Sloten vlakbij!

Bijzonder aan deze accommodatie
Arrangement 'de Tocht'

It giet oan! Beleef de Tocht der Tochten in het Friso Theater in Leeuwarden en kom daarna helemaal tot rust in 1 van onze luxe watervilla's! Wij hebben een speciaal arrangement samengesteld voor deze prachtige musical. Je ontvangt bij aankomst in je watervilla een heerlijk uitgebreid Frysk Bakkerspakket met diverse Friese producten bestaande uit o.a. Sûkerbôle en Fryske Dúmkes.

Kom bij Lutz Watervilla genieten en ontspannen van de musical en de prachtige omgeving!

Het arrangement: - Verblijf in de periode november t/m januari - Minimaal 3 overnachtingen - 1x Frysk Bakkerspakket

*Je beschikt zelf over een toegangsticket voor musical 'De Tocht' en dient deze bij aankomst aan de receptie te kunnen tonen. Als je gebruik wilt maken van het arrangement, dan voeg je dit in het boekingsproces als extra toe.

Belangrijk om te weten
Heb je kaartjes voor Musical De Tocht en wil je gebruik maken van ons speciale De Tocht overnachtingsarrangement? Voeg dit arrangement dan tijdens het boekingsproces toe.

Je ontvangt bij aankomst in je watervilla een heerlijk uitgebreid Frysk Bakkerspakket met diverse Friese producten bestaande uit o.a. Sûkerbôle en Fryske Dúmkes.

Het arrangement: - Verblijf in de periode november t/m januari 2024 - Minimaal 3 overnachtingen - 1x Frysk Bakkerspakket

*Je beschikt zelf over een toegangsticket voor musical 'De Tocht' en dient deze bij aankomst aan de receptie te kunnen tonen. Kaartjes voor de musical zijn niet bij de prijs inbegrepen. Als je gebruik wilt maken van dit arrangement, dan voeg je dit arrangement als extra toe, tijdens het boekingsproces.

Groepsgrootte event:
max. 8 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Lutz Watervilla's - Wettervilla Ien

Sleatemar 94
8561 BG Balk
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten