Ga naar inhoud
Favorieten 0

Watersportcentrum - Comfortabel hotel appartement

Uitwellingerga

Aan het water met een jachthaven, kinderboerderij en sportvelden

Heerlijk onthaasten kan in dit knusse appartement gelegen in het schitterende watersportcentrum, welke direct aan het open vaarwater is gelegen. Het appartement heeft een entree en ruime woonkamer met open keuken. Ook bevindt zich hier een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Er is een badkamer met douche en toilet. Buiten kun je lekker genieten op het balkon of het eigen terras aan het water! De appartementen op de begane verdieping hebben een terras, de appartementen op de eerste verdieping hebben een balkon.

Ligging
Dit watersportcentrum is gelegen nabij Sneek en het Sneekermeer. Het centrum bevindt zich in het Friese meren gebied. Het watersportcentrum biedt comfortabele appartementen aan. Sommige appartementen zijn voor de lange termijn te huur. De appartementen van het watersportcentrum hebben een geschikte ligging voor de actieve watersporter, de fietser, visser, vogelaar, natuurvriend, wandelaar en iedereen die op zoek is naar een vakantie aan het water of in het Friese merengebied. Het gehele complex is op loopafstand van het centrum van het pittoreske watersport dorpje Uitwellingerga en op 2 km afstand van Sneek een van de Friese Elfsteden. In Sneek vind je verschillende gezellige terrasjes, winkels, musea, de bekende Waterpoort en of kun je het uitgaansleven ontdekken!

Bijzonder aan deze accommodatie
Het watersportcentrum beschikt over een eigen jachthaven. Breng je (gehuurde) boot mee, dan kun je gebruik maken van een ligplaats of je kunt de boot stallen in de loods. Daarnaast kun je ook de boot uit het water halen doordat er een helling aanwezig is. Voor de kinderen is er een grote tuin met speelmogelijkheden en een kinderboerderij. Het hotel heeft tevens een goed en gezellig restaurant, een bar en een groot terras met uitzicht over het water. Er is een groot en divers aanbod aan mogelijkheden om te ondernemen: watersporten, fietsen, vissen, vogels spotten, wandelingen in de natuur en of varen.

Belangrijk om te weten
Er zijn appartementen aanwezig met een stapelbed, maar ook een aantal met eenpersoonsbedden. Graag bij je reservering de samenstelling van het aantal volwassenen en kinderen goed aangeven. Het is ook mogelijk om de appartementen per nacht te huren.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen

Hier vind je Watersportcentrum - Comfortabel hotel appartement

Eastwei 8
8624 TG Uitwellingerga
Plan je route

Toon resultaten