Ga naar inhoud
Favorieten 0

Rondvaarten Makkum

Regio Bolsward

Rondvaarten op de dinsdag en donderdag met de pream "Lois" door de vaarten en slootjes van Makkum en weide omgeving. De tocht duurt iets langer dan een uur. Vanaf het water kun je heerlijk genieten van de prachtige omgeving van Makkum. Je vaart...

Rondvaarten op de dinsdag en donderdag met de pream "Lois" door de vaarten en slootjes van Makkum en weide omgeving. De tocht duurt iets langer dan een uur.

Vanaf het water kun je heerlijk genieten van de prachtige omgeving van Makkum. Je vaart met een praam (open boot) over de binnenwateren. De praam is voorzien van banken aan weerszijden en tafeltjes in het midden. De bemanning van de Lois bestaat uit enthousiaste vrijwilligers. Zij zorgen voor een ontspannen sfeer aan boord en vertellen graag wat er te zien is onderweg. Tevens is er een informatieboek aan boord met daarin veel informatie over de vaarroutes en bezienswaardigheden in de omgeving.

Naast deze opstapmomenten kun je ook groepsarrangementen boeken. Zoals een familiedag, personeelsuitje, vrijgezellenfeest o.i.d. Catering is in overleg mogelijk, evenals het onderweg aanleggen voor het bekende Friese fierljeppen of andere Oudhollandse spelletjes. Neem hiervoor contact op met Stichting It Preamke via rene@taxivanderbles.nl.

Boek hier je tickets: https://zoekenboek.waterlandvanfriesland.nl/nl/activiteit/rondvaaten-makkum

Ligging
Opstapplaats: Turfmarkt 33, 8754 CH, Makkum. Parkeren kan aan de Turfmarkt aan het water of op de Markt.

Belangrijk om te weten
Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig zijn. Je mag eventueel zelf eten en drinken meenemen. Bij slecht weer adviseren we om warme kleding aan te trekken. Bij minder dan 10 personen wordt de route aangepast.

Voor de rolstoelgebruikers. Het is mogelijk om mee te varen, maar graag eerst even telefonisch contact zodat er rekening mee gehouden kan worden. Bellen kan naar 0655784959. Honden zijn ook welkom. Maar hiervoor geldt ook: vermeld dit van te voren nog even.

Wanneer:
2 april t/m 29 oktober
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Rondvaarten Makkum

Regio Bolsward
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten