Ga naar inhoud
Favorieten 0

Vrijdagavond vaartocht door Sneek met stadsgids

Regio Sneek

In de zomerperiode organiseert Grachtenrondvaart Sneek een speciale avondrondvaart met een open boot (praam). De schipper en de stadsgids nemen je mee naar leuke historische plekken in de Friese stad Sneek. Houd je van varen, geschiedenis en smeuïge verhalen?...

In de zomerperiode organiseert Grachtenrondvaart Sneek een speciale avondrondvaart met een open boot (praam). De schipper en de stadsgids nemen je mee naar leuke historische plekken in de Friese stad Sneek. Houd je van varen, geschiedenis en smeuïge verhalen? Kom dan mee aan boord! De rondvaart duurt 1,5 uur.

Er is plek voor maximaal 18 personen. Is je groep groter dan 12 personen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Boek hier je tickets: https://zoekenboek.waterlandvanfriesland.nl/nl/activiteit/vrijdagavond-vaartocht-sneek-stadsgids

Ligging
Opstap-locatie is bij de steiger van Cafe/Restaurant De Kajuit (bij Jachthaven De Domp), Dompleane 1 te Sneek. Parkeren kan bij het restaurant zelf.

Belangrijk om te weten
Graag 10 minuten voor vertrek aanwezig bij de steiger. Houd er rekening mee dat je tijdens het varen stil op de open praam zit. Bij wat frisser weer: zorg dat je een trui of jas bij je hebt. Fleece dekens zijn aan boord. Eventueel ook paraplu’s als ze nodig zijn.

Vol is vol. Er wordt alleen gevaren bij voldoende deelname.

De rondvaart in Sneek gaat onder lage bruggen door. Bukken is op sommige plekken dus noodzakelijk. De schipper geeft dit van te voren aan.

Wanneer:
5 juli t/m 30 augustus
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Vrijdagavond vaartocht door Sneek met stadsgids

Regio Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten