Ga naar inhoud
Favorieten 0

Nationaal Ballet van China

Heerenveen

Een adembenemende voorstelling op 6,7 en 8 juni vanaf de middenstip in het Abe Lenstra Stadion waar mystieke Chinese verhalen zich vermengen met klassiek ballet.

Stel je voor: de groene zee van het Abe Lenstra Stadion, normaal het toneel van strijd en passie voor het voetbal, transformeert voor één avond in een podium waar de mystieke verhalen uit het Verre Oosten tot leven komen. Het Nationaal Ballet van China, een gezelschap dat wereldwijd de harten van velen heeft veroverd, kiest Heerenveen uit om hun Europese tournee te starten. Een beslissing die getuigt van durf en een zoektocht naar verbinding.

Een avond vol verwondering
Het is geen alledaagse combinatie: de rauwe energie van een voetbalstadion en de verfijnde elegantie van klassiek ballet. Toch is het precies deze mix die de avond zo bijzonder maakt. Het Nationaal Ballet van China, bekend om hun uren aan toewijding en perfectie, brengt een show die je niet snel zult vergeten. De voorstelling, een samensmelting van oude Chinese verhalen en de gracieuze bewegingen van ballet, belooft een spektakel te worden dat zowel het hart als de ziel raakt.

Een primeur in Friesland
Nooit eerder had het Abe Lenstra Stadion de eer om gastheer te zijn van een evenement van dit kaliber. Het is de eerste keer dat het Nationaal Ballet van China voor zo'n groot publiek in Nederland optreedt. Dat dit in Heerenveen gebeurt, is iets waar we met zijn allen trots op mogen zijn. Het belooft een avond te worden vol magie en emotie, een herinnering die ons nog lang bij zal blijven.

Dus, lieve lezer, laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Het is een unieke ervaring om de wereld van klassiek ballet op zo'n bijzondere wijze te beleven. Een avond waarop de grenzen tussen sport en kunst vervagen en we samen getuige zijn van iets werkelijk adembenemends.

Wanneer:
6 t/m 8 juni
Prijsinformatie:
Vanaf € 27,50
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Nationaal Ballet van China

Abe Lenstra Stadion
Abe Lenstra Boulevard 19
8448 JA Heerenveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten