Ga naar inhoud
Favorieten 0

Natural Yachts

Marknesse

Verhuur en verkoop van zero emissie jachten, elektrisch en brandstofcel aangedreven.

100% elektrisch varen | Moderne jachten en techniek

Bent u er klaar voor om de kracht van rust te ervaren? Natural Yachts verhuurt en verkoopt moderne, luxe en 100% elektrische motor -en zeiljachten. Elektrisch varen geeft een nieuw gevoel van plezier op het water, het biedt extra én tevens duurzaam comfort. Zo kunt u optimaal van de natuur en uw gezelschap genieten omdat u schoon en stil kunt varen. De brandstofcel range extender is de oplossing die Natural Yachts biedt wanneer u emissievrij, stil, comfortabel en onafhankelijk wilt zijn van walstroom.

Perfecte vakantiebestemming | Huur de Northman 1200 Electric of de Nexus Revo 870 Electric

De 100% elektrische Northman 1200 is een modern en sfeervol motorjacht voor 6 personen. Dit jacht beschikt over 3 comfortabele hutten met tweepersoonsbedden en 2 badkamers met douche, elektrisch toilet en wastafel. Het woongedeelte is bovendeks en biedt rondom uitzicht. De Northman 1200 Electric heeft een moderne keuken, zo is er een inductiekookplaat en een combi oven aanwezig en kunt u altijd genieten van een kopje koffie of thee aan boord, ook tijdens het varen. De Northman 1200 Electric heeft een groot vaarbereik van gemiddeld 130 km.

De Nexus Revo 870 Electric is een motorjacht voor 4 personen. Benedendeks zijn er 2 afsluitbare hutten met tweepersoonsbedden. Er is een moderne keuken met inductie kookplaat, een koelkast, een koffiemachine en opbergruimte. Buiten zijn er meerdere lounges om te ontspannen; het zonnedek, de banken in de kuip, de kapiteinsstoel en een favoriet is het bankje op het voordek. Met de Nexus Revo 870 Electric kunt u 6 tot 12 uur varen zonder bij te laden.

Elektrisch & snelvaren | Ontdek de Eelex 8000

De Eelex 8000 is een 100% elektrische high-performance tender. De volledig elektrische X Shore boten hebben een Scandinavisch design en zijn gebouwd om op een duurzame manier te recreëren en te genieten van sportieve activiteiten. Het is een unieke belevenis om met een topsnelheid van 65 km/u elektrisch te kunnen varen! Met de Eelex 8000 van X Shore kunt u daarnaast een indrukwekkende acceleratie van 0-37 km per uur in 4,2 seconden bereiken. Kenmerkend zijn ook een eigen mobiele en smartwatch-app, die de boot ontgrendelt en inschakelt zodra deze binnen bereik is, slimme overboord detectie en geo-fencing software.

Experience Center | Marknesse/Vollenhove

Het Nederlands familiebedrijf is gevestigd in Marknesse/Vollenhove. In het Experience Center van Natural Yachts kunt u kennismaken met elektrisch varen, de verschillende modellen en dankzij de verhuur is het mogelijk om de jachten voor een langere periode te ervaren.

Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten